NEI basisopleiding

Ben je na een NEI behandeling nieuwsgierig geworden naar de methode? Heb je vragen gekregen hoe NEI nu eigenlijk zo goed zou kunnen werken, zou je het zelf ook toe willen kunnen passen? Dan is de NEI therapie basisopleiding wellicht wat voor jou.

Vanaf dit najaar werk ik samen met InnCare Opleidingen en ben ik docent van de NEI therapie basisopleiding voor de regio Zuid-Holland

Wat houdt de NEI therapie basisopleiding in?
Wat houdt de NEI therapie basisopleiding in?

In een kort traject van 4 lesdagen leer je zelfstandig werken met de basis van het NEI protocol. We werken in de NEI basisopleiding in kleine groepen en zorgen voor goede begeleiding door één van onze docenten. Om NEI goed te leren en goed toe te kunnen passen is het belangrijk om tussen de lesdagen door de praktijkvaardigheden te kunnen oefenen op medestudenten, vrienden of familieleden. Tijdens de lesdagen leer je de theorie en werk je aan praktijkopdrachten.

De NEI basisopleiding bestaat uit:

  • 4 lesdagen in kleine groepen
  • ondersteunende video's om je te helpen het NEI protocol goed uit te voeren
  • een uitgebreid werkboek om de theorie eigen te maken
  • de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief zelf een consult te ervaren

 

NEI basis opleiding   € 598

Locatie: Leidschendam

 

De data voor dit najaar zijn bekend, de opleiding wordt dan op de volgende zaterdagen gegeven: 14 september, 28 september, 12 oktober en 19 oktober. 

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek vul dan het contactformulier in. Ik neem dan spoedig contact met je op. 

 

Grijp deze kans om je klachten direct aan te pakken en op te lossen. Ik leer je de basis van een techniek waar je je leven lang gebruik van zal maken. Bevalt de NEI basis opleiding en wil je meer, dan kun je doorstromen in de NEI therapeut opleiding of dan kunnen we naar wens de verdieping in gaan.

Meer informatie en inschrijven?
Meer informatie en inschrijven?

Meer informatie vind je op de webiste van InnCare Opleidingen.

Inschrijven doe je ook via de website van InnCare Opleidingen. Op het inschrijfformulier geef je aan waar je de basisopleiding wilt volgen, ontvang je een inschrijfbevestiging en factuur van InnCare Opleidingen en dan zie ik je snel in Leidschendam.