Contactgegevens

Contactgegevens

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze behandelmethoden voor jouw klachten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met me op. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen en mogelijkheden en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Is dit een losse behandeling of is er meer nodig?

Ik streef er naar e-mail binnen 48 uur te beantwoorden. 

 

De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in mijn woonhuis op de 2de verdieping, indien traplopen een probleem is, zoeken we naar een andere oplossing, laat mij dit dan van te voren weten. Er is geen wachtruimte aanwezig in de praktijk, kom daarom het liefst op de afgesproken tijd aan, ik plan genoeg tijd tussen de afspraken in, zodat ik alle tijd voor je heb. 

Parkeren voor de deur is gratis en er is altijd plek. De praktijk is ook makkelijk met de tram te bereiken, lijn 6, bij halte Burgermeester Kolfschotenlaan uitstappen en dan nog een paar minuten lopen.  

 

 

 Neem contact op

 

Praktijk Susan Voogt

Reigerlaan 9

2261 BV Leidschendam

Tel: 06-12812008  (graag tussen 15.30u en 17.00u bellen of spreek de voicemail in en ik bel je terug)

E-mail: info.susanvoogt@gmail.com

 

De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik werk altijd op afspraak. De eerste afspraak met intake wordt doorgaans op de dinsdag gepland.