Nieuws

03-10-2023

NEI therapie basisopleiding

Vanaf heden mag ik mij docent noemen voor de NEI therapie basisopleiding van InnCare, het mooie opleidinginstituut uit Alkmaar (voorheen Natuurgeneeskundig Centrum) die vele mooie natuurgeneeskundige opleidingen verzorgt. 

 

In januari 2024 start ik in Leidschendam met het geven van deze opleiding. Dit om meer mensen de technieken van NEI te leren en om een grotere bekendheid te gaan geven aan deze mooie tool die levens (positief :-) ) kan veranderen. Vanuit de basisopleiding kun je als je het ook proffesioneel wilt gaan gebruiken, doorstromen in de NEI therapeutenopleiding. 

Alles over deze opleiding kan ik je vertellen of kun je vinden op de website van InnCare!

16-08-2023

Vergoeding van zorgverzekeraars

Vergoeding van zorgverzekeraars

Goed nieuws!

Deze week is alles na maanden regelen eindelijk rond. Mijn aansluiting bij de beroepsvereniging CAT is een feit.

Vanaf heden kun je als je aanvullend verzekerd bent bij een aantal zorgverzekeraars de factuur van de energetische behandeling indien en maximaal €30 of €40 terug krijgen.

 

Aansluiting bij de CAT (collectief alternatieve therapeuten) waarborgt dat ik jaarlijks mij blijf bijscholen en altijd up to date ben in mijn vakgebied. Tevens voldoe ik aan alle wettelijke eisen en dit wordt gecontroleerd doormiddel van visitaties (een soort keuring van de praktijk).