Healy, de frequentie wearable

Healy, de frequentie wearable

Healy, een klein apparaatje, in Duitsland ontwikkeld voor frequentietherapie is de nieuwste tool die ik toegevoegd heb aan de praktijk. Bij het begin van een behandeling maakte ik al een diagnose, door een Healy analyse er bij te doen kan ik daar nu extra waardevolle informatie aan toevoegen. En met de frequenties van Healy pakken we klachten aan waarbij ik soms niet gelijk met NEI en INTEGRA bij kan komen, het is een veelzijdige tool die ik nu standaard inzet bij een behandeling.

 

Alles om ons heen heeft een frequentie, een trilling, alles heeft een eigen energie. We zeggen wel eens dat iets niet lekker stroomt, we voelen een blokkade. We zitten niet op de goede frequentie of op de verkeerde golflengte. Healy is een soort bioresonantie apparaat die ook voor thuisgebruik geschikt is in tegenstelling tot een bioresonantie apparaat wat bij een therapeut wordt gebruikt en veel meer kennis voor nodig is om het te gebruiken. Met Healy kunnen we doormiddel van een soort stroompjes via elektrodes of polsbandjes het beter laten stromen, weer in balans brengen. Healy is wereldwijd geregistreerd als medisch hulpmiddel voor de behandeling van o.a. chronische pijn, fibromyalgie, migraine en voor ondersteuning bij depressies. Maar hij kan hulp bieden bij nog veel meer klachten. Het is en blijft een hulpmiddel, garantie tot genezing kunnen we dan ook niet geven, maar de resultaten die ik tot nu toe gezien heb en ook zelf ervaren heb zijn verbluffend en dat allemaal met zo een compact apparaatje die je altijd en overal kunt gebruiken.

De frequenties zorgen voor een verandering in trilling van je cellen, de frequentie van cellen bepalen hoe goed of slecht ze werken, dit heeft ook met de spanning in de cellen te maken, is deze te laag, dan zit er geen reactie meer in, zie het als een bal die volledig opgeblazen is en goed stuitert of eentje waar geen spanning meer op staat, daar zit geen beweging en energie meer in.

 

Tijdens een programma die je op een bepaald front, een bepaalde klacht, laat richten, meet het apparaat meerdere malen tijdens een cyclus of jouw frequentie verbeterd, of het al genormaliseerd is. Aan de hand hiervan wordt automatisch het programma aangepast. Het voordeel van de Healy is dan ook, je hoeft geen kennis van de frequenties te hebben en het wordt volledig automatisch aangepast, speciaal voor jou. Hoe mooi is dat, je hoeft niet meer continu naar een therapeut toe, je hebt tools in handen die jou en jouw gezondheid heel goed kunnen helpen. 

 

Bij de aanschaf van een Healy komt dan ook een goede uitleg, de toepassingen worden besproken, we bespreken wat de programma’s inhouden en wat we met de informatie kunnen. De Healy kan door enkele mensen niet gebruikt worden, bijvoorbeeld met een pacemaker of met epilepsie, voor de rest kan zou goed als iedereen de Healy gebruiken.  

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een kosteloze analyse en eerste behandeling met de Healy bij mij in. 

 

Mocht je tijdens de behandelingen enthousiast worden en hem zelf aan willen schaffen, dan kan dat ook via mij. Ik zal je dan begeleiden en op weg helpen met het gebruik van Healy. Er zijn verschillende versies met verschillende mogelijkheden hier over informeer ik je graag.

 

Neem contact op