Healy, de frequentie wearable

Healy, een klein apparaatje, in Duitsland ontwikkeld voor frequentietherapie is de nieuwste tool die ik toegevoegd heb aan de praktijk. Voor een behandeling maakte ik al een diagnose, door een Healy analyse kan ik daar nu extra waardevolle informatie aan toevoegen. En met de frequenties van Healy pakken we klachten aan waarbij ik soms niet gelijk met NEI en INTEGRA bij kan komen, het is een veelzijdige tool die ik nu standaard inzet bij een behandeling.

 

Alles om ons heen heeft een frequentie, een trilling, alles heeft een eigen energie. We zeggen wel eens dat iets niet lekker stroomt, we voelen een blokkade. We zitten niet op de goede frequentie. Healy is een soort bioresonantie die ook voor thuisgebruik geschikt is. Met Healy kunnen we doormiddel van een soort stroompjes via elektrodes of polsbandjes het beter laten stromen, weer in balans brengen. Healy is wereldwijd geregistreerd als medisch hulpmiddel voor de behandeling van o.a. chronische pijn, fibromyalgie, migraine, depressies. Maar hij kan hulp bieden bij nog veel meer klachten. Het is en blijft een hulpmiddel, garantie tot genezing kunnen we dan ook niet geven, maar de resultaten die ik tot nu toe gezien heb en ook zelf ervaren heb zijn verbluffend. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een kosteloze analyse met Healy bij mij in. 

 

Mocht je tijdens de behandelingen enthousiast worden en hem zelf aan willen schaffen, dan kan dat ook via mij. Ik zal je dan begeleiden en op weg helpen met het gebruik van Healy. Er zijn 4 verschillende versies met verschillende mogelijkheden. Je kunt instappen in de goedkoopste versie en later upgraden naar de uitgebreidere versies. 

 

Klik hier voor het Contactformulier