Van klacht naar kracht met Neuro Emotionele Integratie

 

  

Ben je op zoek naar een vriendelijke en snelle methode om van je klachten af te komen? Dan is de behandelmethode Neuro Emotionele Integratie erg geschikt. Deze behandeling gebruik ik om tal van klachten te behandelen, variërend van vermoeidheid en overspanning tot hormonale klachten. Er is geen lange sessie nodig en er hoeft niet veel gepraat te worden waardoor deze methode geschikt is voor mensen van alle leeftijden. De behandelmethode maakt namelijk gebruik van een spiertest waarbij punten op het hoofd en de romp worden aangeraakt. Op basis van de informatie over je klacht ga ik op zoek naar de (emotionele) oorzaak. In tegenstelling tot bijvoorbeeld EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) hoef je de situatie of gebeurtenis bij Neuro Emotionele Integratie niet her te beleven. Ben je benieuwd hoe mijn cliënten de behandeling hebben ervaren? Lees dan de recensies!

 

Neem contact op

 

Het principe van Neuro Emotionele Integratie

Het herbeleven van gebeurtenissen of situaties die de klacht hebben veroorzaakt kan vaak vervelende emoties naar boven brengen. Door te werken met Neuro Emotionele Integratie is dit niet nodig en dat is een fijn voordeel aan deze behandelmethode. Waarom zou je die emoties oproepen als dat helemaal niet nodig is? Bij Neuro Emotionele Integratie wordt de oorzaak van de klacht weggenomen door middel van ademhalingstechnieken en het masseren van de punten in de oren. Ik behandel de klacht vanaf verschillende perspectieven om de klacht zo volledig mogelijk weg te nemen. Zo verkrijg je zelf inzicht in je klacht waardoor je triggers in de toekomst kunt vermijden. Vervolgens gaan we werken aan gedragsveranderingen. Wil je meer informatie over welk traject bij jou past? Vul het contactformulier in!

 

Neem contact op

 

Combinatie van verschillende holistische behandelmethodes

Mijn werkwijze is gericht op een holistische aanpak en daarom maak ik gebruik van verschillende energetische methoden en natuurlijke middelen om jou in balans te brengen. Zo kan ik door de toepassing van Neuro Emotionele Integratie dichterbij de oorzaak van het ontstaan van de klacht komen. Daarna gaan we de emotionele oorzaken aanpakken en waar nodig wordt de hormoonbalans herstelt en bekijken we of er met aanpassing van voeding nog meer verbeteringen mogelijk zijn. Ook zet ik vaak mijn Healy apparaat in om de behandelingen extra te ondersteunen zodat ik dieper inzicht verkrijg in jouw klacht. Afhankelijk van je type klachten kan ik Bach Bloesem remedies inzetten. Wil jij de stap zetten naar een energierijk en klachtenvrij leven? Vul het contactformulier in om een afspraak in te plannen voor NEI therapie of een andere behandelvorm die bij jou past.

 

Neem contact op