NEI therapie haalt oorzaken van klacht weg

 

 

Heb je terugkerende klachten waarvan de oorzaak niet bekend is? Dan is mijn holistische aanpak door de inzet van NEI (Neuro Emotionele Integratie) therapie iets voor jou. Ik kijk namelijk niet alleen naar  de klacht maar ook naar beïnvloedende omgevingsfactoren. Kortom: ik kijk naar jou als geheel. Klachten kunnen worden veroorzaakt door veel verschillende soorten triggers. Wil je af van de oorzaak van de klacht of wil je er anders mee leren omgaan zodat het geen trigger meer is? Dat is precies het doel van NEI Therapie. Hierbij maak ik gebruik van een spiertest waarbij ik punten op je hoofd en je romp aanraak. In combinatie met de klacht die je hebt ga ik op zoek naar de oorzaak. Hiervoor zijn geen lange sessies nodig en daardoor is NEI therapie een vriendelijke en snelle methode waar niet veel gepraat hoeft te worden. Wil je weten hoe cliënten Neuro Emotionele Integratie hebben ervaren? Bekijk dan de recensies!

 

 

Neem contact op

 

 

 

Werkwijze bij NEI therapie

 

 

Heb je emotionele klachten of wil je trauma’s definitief oplossen? NEI Therapie is een methode waarmee je de situatie of het moment waarop de eerste onverwerkte emotie is ontstaan, niet hoeft her te beleven. Het doel van de behandeling is om de oorzaak door middel van ademhalingstechnieken en het masseren van punten in de oren weg te nemen. Hierdoor is het niet nodig om terug te gaan naar het moment waarop de emotie is ontstaan. Door inzicht te krijgen in het patroon waardoor de klacht is gaan groeien, kunnen we de oorzaken wegnemen en accepteren. Op basis daarvan gaan we werken aan gedragsveranderingen. Afhankelijk van je klachten kan ik ook mijn Healy apparaat inzetten om meer inzicht te krijgen in je klaren. Nieuwsgierig geworden? Plan dan een kosteloze analyse met Healy in!

 

 

Neem contact op

 

 

Holistische aanpak

 

Bij het geven van NEI therapie hanteer ik een holistische aanpak. Mijn missie is om verschillende aspecten van je klacht aan te pakken zodat jij een klachtenvrij, energiek en vrij leven kan leiden. Hierbij sluit ik de reguliere gezondheidszorg en medicatie zeker niet uit maar wil ik deze samen brengen met een holistische aanpak zoals NEI therapie. Klachten op het gebied van vermoeidheid, allergieën en Prikkelbaar Darm Syndroom zijn vaak al dusdanig lang aanwezig dat we de oorsprong van die klachten niet meer zo goed kennen. Wil je achter de oorzaak van je klacht komen zodat je weer klachtenvrij kunt leven? Vul het contactformulier in om een afspraak in te plannen. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden en wat ik daarin voor jou kan betekenen.

 

 

Neem contact op