Geïntegreerde holistische behandeling met Healy apparaat

 

Wil je meer inzicht krijgen in de klachten die je ervaart? Dat is doel van een geïntegreerde holistische behandeling met een Healy apparaat. De reguliere gezondheidszorg kan je vaak wel helpen met symptoombestrijding maar niet met het wegnemen van de oorzaak. Heb je regelmatig last van vermoeidheid, concentratieproblemen, hormonale klachten, allergieën, eczeem of Prikkelbaar Darm Syndroom? Dan help ik je graag om een omslag te bereiken en je van je klachten af te helpen door middel van een holistisch aanpak. Hiervoor heb ik een speciaal programma ‘Van klacht naar kracht’ ontwikkeld waarin verschillende therapievormen zijn verwerkt. Het programma duurt 3 maanden omdat je minimaal 6 weken nodig hebt om patronen bewust te doorbreken en je nieuwe gewoontes te laten beklijven. Hierbij zet ik het Healy apparaat in ter ondersteuning. Wil je lezen hoe mijn cliënten de Healy behandeling hebben ervaren? Lees dan de recensies!

 

Neem contact op

 

Laat je zelfgenezend vermogen activeren met een Healy apparaat

Healy is een in Duitsland ontwikkeld apparaatje voor frequentietherapie. Hiermee kan ik extra waardevolle informatie uit je klachten halen zodat we deze doelgerichter kunnen aanpakken. Het Healy apparaat zet ik vaak in bij NEI Therapie of INTEGRA om nog meer informatie over de klacht te kunnen verzamelen. Op dit moment gebruik ik deze tool eigenlijk standaard bij een behandeling. Met een Healy apparaat krijg ik inzicht in de energie in je lichaam. Ja, ook jouw lichaam bestaat uit energie! Je voelt het misschien niet altijd bewust maar wanneer de energie in je lichaam niet goed stroomt kunnen er blokkades bestaan. Dan zitten we dus niet op de goede frequentie en met de Healy kan ik je zelfgenezende vermogen weer activeren. Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een kosteloze analyse in!

 

 

Neem contact op

 

 

De frequentie wearable

Het Healy apparaat wordt ook wel de frequentie wearable genoemd. Waarom deze naam? Healy kun je thuisgebruiken en is handig mee te nemen omdat hij gemakkelijk in je tas past. Door middel van een soort stroompjes die met een soort elektrodes op je arm worden geplakt, kan de energie in je lichaam beter stromen. Zo worden blokkades opgelost waardoor klachten verminderen. Healy is een wereldwijd geregistreerd medisch hulpmiddel voor de behandeling van onder andere chronische hoofdpijn, fibromyalgie, migraine en depressie. Ook voor de behandeling van andere klachten is Healy erg geschikt. Wil je meer weten over welke behandeling voor jou geschikt is? Vul het contactformulier en ik neem binnen 48 uur contact met je op. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om Neuro Emotionele Integratie met Healy te combineren.

 

 

Neem contact op