Van klacht naar kracht

Van klacht naar kracht

Naast bijvoorbeeld migraine of chronische hoofdpijnklachten, zijn er ook nog vele andere klachten die langdurig, chronisch of terugkerend aanwezig zijn. Klachten zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, menstruatieklachten, overgangsklachten, allergiëen, eczeem, prikkelbaar darmsyndroom, zijn vaak dusdanig lang aanwezig, dat we de oorsprong van klachten niet meer zo kennen en het steeds lastiger wordt om ze te verhelpen. Ook klachten na een Covid besmetting kunnen overgegaan zijn naar chronische klachten. 

 

De reguliere gezondheidszorg kan vaak wel helpen met symptoombestrijding, maar niet met het wegnemen van de oorzaak. Om hier toch een omslag in te bereiken en je van de klachten af te helpen heb ik het complementaire programma "Van klacht naar kracht" ontwikkeld, in eerste instantie voor de vele mensen met migraine, maar dit blijkt ook perfect te werken voor andere chronische aandoeningen. Dit is een programma van minimaal 3 maanden, waarom 3 maanden? Omdat je minimaal 6 weken nodig hebt om patronen bewust te doorbreken en daarna het nog belangrijk blijft om bij te sturen. Tijdens de eerste behandeling ga ik een inschatting maken wat er nodig is om volledig te herstellen. Dit bestaat in de meeste gevallen uit meerdere NEI behandelingen, INTEGRA en herstel van nutriënten in het lichaam, aanpassing in voeding en het voorkomen van een terugval. 

 

Met de meerdere NEI-behandelingen, pellen we steeds een laagje van de klacht af, om zo bij de oorsprong, het ontstaan van de klacht te komen. Emotionele oorzaken worden aangepakt, hormoonbalans wordt bekeken en hersteld waar nodig, vitamine en mineralen brengen we in balans. Met de Healy ondersteunen we de behandelingen extra, net als met Bach bloesem remedies. Ook een voedingslijst komt bijna altijd aan de orde om hiermee het lichaam in topvorm te brengen, om volledig in je kracht te komen. En sinds de zomer van 2022 kunnen we hier ook Levend bloedanalyse aan toevoegen. 

 

In de 3 maanden plannen we meerdere behandelingen in de praktijk in, 2 maal Levend bloedanalyse een voedingslijst en ondersteuning via de mail of videobellen.

 

Wil je informatie over dit traject en weten of dit bij je past? Neem contact op